Σχετικά με μας

Η Σχολή Οδηγών WILD ιδρύθηκε από τον Κανάκη Προκόπιο, η αφοσίωσή του είναι η σωστή εκμάθηση των υποψήφιων οδηγών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη Θεωρητική κατάρτιση και στη Τεχνική της Οδήγησης ώστε ο υποψήφιος οδηγός να αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια για να μπορέσει να σταθεί με ασφάλεια στο δρόμο.

Οι σύγχρονες αντιλήψεις και η επιθυμία μας για άριστη και ουσιαστική εκπαίδευση νέων υποψηφίων οδηγών (με τα πιο σύγχρονα εποπτικά μέσα προβολέα, έντυπο υλικό, ηλ. υπολογιστές, βίντεο) καθόρισαν την επιτυχία της σχολής. Επιδεικνύοντας την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα εξασφαλίσαμε την άμεση εξυπηρέτηση των εκπαιδευομένων μας.

Εκπαιδευόμενος οδηγός δεν είναι μόνο ο εκπαιδευόμενος για αυτοκίνητο (Β) ή για μοτοσικλέτα (ΑΜ, Α1, Α2 ή Α), αλλά και ο ήδη οδηγός που θέλει να γίνει επαγγελματίας, είτε πρόκειται για ταξί, είτε πρόκειται για φορτηγό (C1 ή C) ή νταλίκα (C+E) και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για λεωφορείο (D ή D+E). Η σωστή εκπαίδευση θέτει τις βάσεις για μια ασφαλή καριέρα ως οδηγός, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας, και εμείς είμαστε έτοιμοι, και σε θεωρητικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο, να σας την προσφέρουμε.

Στη σχολή οδηγών μας συνδυάζουμε την εμπειρία με τη γνώση και θα βρείτε μόνο έμπειρους και καλά καταρτισμένους εκπαιδευτές οδήγησης που θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν άνετα και διασκεδαστικά στην επιτυχία των εξετάσεων, θεωρητικών και πρακτικών, για την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης της αρεσκείας σας.

Στόχος μας, η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, με ανώτερο σκοπό,
την εκμάθηση σωστής οδικής συμπεριφοράς και κυρίως εξυπηρέτηση του πελάτη με εντιμότητα και συνέπεια.

Στοχεύουμε

 Να εκπαιδευθείτε στο σωστό και αποτελεσματικό χειρισμό του αυτοκινήτου.
 Να εξοικειωθείτε με την οδική κυκλοφορία.
 Να αποκτήσετε σωστή οδική συμπεριφορά.
 Nα κατανοήσετε τη θεωρία και τη λειτουργία του αυτοκινήτου ώστε να μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην αντιμετώπιση απλών βλαβών.
 Να γίνετε κύριος του οχήματος σας.

Αναλαμβάνουμε

 Τη Θεωρητική και Πρακτική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών για την απόκτηση Αδειών όλων των κατηγοριών, αλλά και την μετεκπαίδευση των ήδη οδηγών, για την εξοικείωσή τους με την οδήγηση.
 Τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται σε αίθουσα διδασκαλίας με τη χρήση Η/Υ και ανάλογο εκπαιδευτικό υλικό, που δείχνει τρόπους ορθής η εσφαλμένης οδήγησης, καθώς και τη λειτουργία των βασικών συστημάτων του οχήματος.